Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (2.82 secunde)
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... SUTE DE VARSTNICI FARA FAMILIE RISCA SA RAMANA AI NIMANUI, DEOARECE CAMINELE IN CARE SUNT INGRIJITI RAMAN DIN NOU FARA FINANTARE!
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud.
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D.
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. Sandu de 38 de ani, din jud.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd.
La data de 16 noiembrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 2 l-au identificat pe U.
La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... Constantin de 41 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes fara a poseda permis de conducere.
O constatare alarmanta arata ca, in ultimii ani, a crescut frecventa cazurilor de cancer in Europa, inclusiv in Romania, cu preponderenta in randul barbatilor (54% din cazuri).
Daca inainte de 1989 populatia manca fortata salamul ce continea, pe langa carne, si soia, in perioada Postului Mare, craiovenii consuma de bunavoie produsele din soia. Preparatele din soia, asemanatoare ca prezentare cu cele din carne, au avantajul de a fi produse de post, consistente si fara colesterol.
Dieta Zona a facut fericite multe vedete de la Hollywood: ... Sunt cateva repere ale regimului The Zone, conceput de Barry Sears, adoptat de numeroase staruri interesate sa slabeasca rapid. ... Astfel, dieta Zona tine sub control secretia de insulina, fiind recomandata si persoanelor suferinde de diabet, boli cardiovasculare etc.
De mai bine de 10 ani, britanicii si americanii incearca se dezlege miracolul francez. Desi francezii au o dieta bogata in grasimi, unt, branza, carne, foie gras si toate deliciile grase pe care inima le cere, tot ei sunt cei care sufera cel mai putin de boli de inima.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
Lasagna Numarul de portii: 8 portii Timpul de preparare: 60 minute Timpul de gatire:
Dieta cu miere - slabeste rapid dupa sarbatori In urma unor cercetari efectuate timp de mai multi ani, Mike McInnes a descoperit ca inlocuirea zaharului cu miere in timpul zilei si adaugarea unei lingurite cu miere intr-o bautura calda inainte de culcare neutralizeaza mecanismele cerebrale responsabile pentru pofta de dulciuri.
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul de Paste organizat la Sala Dalles.
google-analytics.com